ESBJERG

Iværksætteri og Kommercialisering

Har du et ønske om at starte egen virksomhed, mens du er studerende eller ansat på AAU? ... eller ønsker du at bidrage til en af de mange igangværende AAU Startups og Spin outs ?
 

Aalborg Universitet tilbyder gode muligheder for at støtte, facilitere og motivere til vidensbaseret entreprenørskab blandt studerende og ansatte. Målet er at fremme de entreprenørielle kompetencer og derved sikre at flere projekter kommercialiseres og bliver værdiskabende for samfundet.

Studerende

Er du studerende og har du en ide, vil vi anbefale at du søger om optagelse i Startup Programmet. Læs mere her: https://www.da.sea.aau.dk/studerende/startup-program/

Programmet har til formål at hjælpe dig som studerende med at gøre din ide til en levedygtig forretning. Gennem programmet hjælper vi blandt andet med:

  • at validere din ide og det marked, du ønsker at henvende dig til
  • at finde de kompetencer du mangler, når du skal bygge et succesfuldt team. Det betyder også at vi kan hjælpe med at finde et team til dig hvis du endnu ikke har en god forretningside.
  • en strategi for funding og pitchtræning i forbindelse hermed
  • at matche din startup med en mentor fra vores stærke Mentorkorps. Korpset består af erfarne erhvervsfolk, der brænder for at hjælpe din startup godt på vej

Praktik i egen eller en anden Startup

Har du med udgangspunkt i din faglighed, udviklet en innovativ forretningsidé og er du interesseret i at kunne arbejde fuld tid på din idé. Eller er du nysgerrig på, hvordan det er at være iværksætter og gerne vil være en del af iværksættermiljøet. Så kan du tage et projektorienteret forløb (praktik) i din egen eller en af AAU’s mange startups. Gennem begge forløb får du mulighed for at kombinere din faglige viden med forretningsskabelse, samt udviklingen af dit entreprenørielle mindset.

Læs mere om Startup i Praksis her!

Ansat

Er du ansat på AAU og overvejer mulighederne for at kommercialisere din forskningsidé eller ønsker du at etablere et samarbejde med en virksomhed omkring kommercialisering af din forskningsidé. Gennem programmet Science for Society 2.0 har vi mulighed for at hjælpe dig i gang. Vi kan også hjælpe dig med at få et team af studerende til at arbejde på din idé eller blive en del af et team i AAU Inkubator eller diskutere kommercielle muligheder ved din forskning generelt. Læs mere om dine muligheder som ansat på AAU her

Ny Innovations HUB på vej i Esbjerg

Vi er på vej med en Innovations HUB i Esbjerg med tilhørende Inkubator. Den er her ikke endnu, men indtil da kan du møde os i Office Hours. Se her hvornår.

Link til FacebookFølg med i aktuelle events og muligheder i facebookgruppen Student Startup Esbjerg

Co-working fællesskab for studenter startups på EASV, SDU & AAU

IDEA House ligger på Niels Bohrs Vej 2 i Esbjerg (ved EASV). I IDEA House finder studerende, som ønsker at starte virksomhed, sammen om spændende innovative projekter.

Her kan der netværkes med dygtige studerende fra flere forskellige videregående uddannelser i Esbjerg.

Er du interesseret I at høre mere om IDEA House, så kontakt Trine Falbe Larsen eller læs mere om IDEA-House.