ESBJERG

vis

Studiepraktik på Aalborg Universitet Esbjerg

Aalborg Universitet Esbjerg udbyder Studiepraktik indenfor: - Maskinteknik - Byggeri og Anlæg - Elektronik - Kemi og Bioteknologi - Energi

Tidspunkt

21.10.2020 kl. 09.00 - 12.00

Beskrivelse

HVORDAN FOREGÅR STUDIEPRAKTIK?

Når du vælger Studiepraktik på AAU Esbjerg får du mulighed for at få et indblik i en uddannelse og i det studieliv, der venter dig som studerende. I løbet af dagen, hvor du deltager online, får du mulighed for at snakke med studerende, studievejledere og følge undervisningen.

I 2020 bliver Studiepraktik et virtuelt arrangement, som du deltager i via Zoom. Vi sørger for at lave et spændende program til dig, så du får mulighed for at opleve så mange facetter af livet som studerende på AAU som muligt.

OPLEV STUDIEFORMEN OG MÆRK STEMNINGEN PÅ UNIVERSITETET

Du kommer undervejs til at opleve studieformen, det projektorienterede gruppearbejde, som kendetegner AAU, ligesom du vil få en forsmag på det fagligt indhold, som de studerende arbejder med i deres hverdag. 

Det fysiske studiemiljø spiller en væsentlig rolle for de studerendes hverdag. Selvom du ikke kan besøge os rent fysisk til Studiepraktik i år, så prøver vi alligevel at give jer en fornemmelse af de lokaler, som bruges på den valgte uddannelse, dvs. auditorier, laboratorier, grupperum, it-faciliteter m.m.

​På den måde gives et godt indtryk af den tværfaglighed og overordnede tilgang til problemløsning, der kræves for at blive en god ingeniør, og som indgår i undervisningsmetoderne på Aalborg Universitet.

Der udbydes 5 forskellige fagdiscipliner som Byggeri & Anlæg, Maskinteknik, Kemi/Bioteknolog, Energi og Elektronik.

Læs mere på studiepraktik.nu om bl.a. tilmelding.

Læs mere om programmer på studiepraktik.aau.dk