ESBJERG

vis

Raketter og rumforskning - Space Science Camp West

Raketter og rumforskning - Space Science Camp West

Er du vild med rumfart, teknologi og videnskab? Så har vi et event for dig. Du kommer blandt andet til at designe raketter, opleve den Internationale Rumstation i Virtual Reality og anvende en 3D-printer.

Tidspunkt

09.08.2021 kl. 09.30 - 10.08.2021 kl. 16.00

Beskrivelse

Når du ikke selv har fingre i raketdesign og 3D-printer, kan du læne dig tilbage og høre eksperternes inspirerende oplæg om de helt nye visioner om en rumhavn i Danmark. Derudover får du en unik mulighed for at blive meget klogere på raketbyggeri på Danmarks Tekniske Universitet, grøn energiproduktion, rumturisme, satellitter og rummedicin.

Rybners Gymnasier inviterer til Space Science Camp West i samarbejde med EuroSpaceport og Aalborg Universitet Esbjerg. Hele herligheden koster kun 300 kroner inklusiv forplejning og løber af stablen mandag d. 9. og tirsdag d. 10. august. 

Følg med på denne Facebook-side, hvor der løbende opdateres med nyt om det endelige program.

MERE OM TILMELDING

Du skal være mellem 13 og 19 år for at deltage. Prisen er 300 kroner inklusiv forplejning. Har du ikke mulighed for at betale, kan du anmode om en friplads. For tilmelding send en e-mail til: ol@rybners.dk med titlen: ”Space Science Camp West“. Inkluder dit navn, din alder, din skole og et par linjer om, hvorfor du gerne vil deltage.

Artikel i JydskeVestkysten

Læs artikel i JV her