ESBJERG

vis

EU-kommissær søger energiinspiration i Esbjerg!

EU-kommissær søger energiinspiration i Esbjerg!

Kom med til gå-hjem-møde nu på torsdag og hør mere om den grønne omstilling fra Esbjerg til Europa, og om hvordan vi sikrer, at hele Europa bliver grønt. Hvad kan EU lære af Esbjerg og omvendt?

Tidspunkt

06.02.2020 kl. 17.00 - 18.00

Beskrivelse

Kom og vær med, når Esbjerg får besøg af EU’s nye lettiske kommissær med ansvar for energiområdet, Kadri Simson, sammen med den nyvalgte lokale Europa-Parlamentariker (MEP), Asger Christensen fra Venstre.

I samarbejde med Aalborg Universitet Esbjerg sætter Europa Kommissionen fokus på den grønne omstilling i både Esbjerg og EU.

Professor Lasse Rosendahl, der er konstitueret Institutleder på Institut for energiteknik og med i Horizon 2020-programkomiteen, er moderator, og der er masser af plads til at stille spørgsmål og debattere med!

Den nye energikommissær har valgt Esbjerg som destination for sit allerførste besøg i medlemslandene og anerkender Esbjergs førerposition som energimetropol. Esbjerg er et fantastisk godt eksempel på, at grøn omstilling også kan være en vækststrategi. Både Europa-Kommissionen og Europa-Parlamentet er yderst bevidste om den rolle, som Danmark har potentialet til at spille, når det kommer til at drive den grønne omstilling i hele Europa. En omstilling, som blandt andet skal udmøntes i en ny europæisk havvindstrategi senere på året.

Kommissæren og MEP’eren vil gerne møde danskerne til en mere general snak om deres forventninger til EU’s grønne fremtid ved dette debatarrangement.

Mød også Aalborg Universitetets rektor, Per Michael Johansen, som sammen med Kommisæren Kadri Simson, og Medlem af Europa Parlamentet Asger Christensen er klar til spørgsmål og debat om den grønne omstillings potentialer.

Pressen er også velkommen.
 
Vi glæder os til at se jer!

Efter debatten byder vi på et glas og lidt lækre tapas.

Tilmelding direkte til Europakommisionen på nedenstående link.
OBS: Arrangementet foregår på engelsk.

Adresse

Niels Bohrs Vej 8, 6700 Esbjerg, Auditoriet

Tilmelding inden

05.02.2020 kl. 17.00

Mere information

https://europa-kommissionen.nemtilmeld.dk/35/