AAU logo

ESBJERG

Kultur og Sport i Esbjerg

Som studerende på Aalborg Universitet Esbjerg har du masser af muligheder for at opleve noget spændende i din fritid. Esbjerg har mange kulturelle tilbud, som spænder lige fra koncerter til teater, samt sportsfaciliteter som fx Svømmestadion Danmark, idrætsklubber, fitnesscentre og en skøjtehal.

Mødested for studerende

På Huset Esbjerg, kultur- og aktivitetshus for studerende, kan du mødes med mange andre unge mennesker, gå til koncerter, deltage i cocktail-, mad- og filmaftener, høre foredrag og se kunstudstillinger. Priserne i Husets café er SU-venlige.

Huset er brugerstyret, så du kan selv få indflydelse på, hvad der sker på stedet.
 

Læs mere på Husets hjemmeside

Caféer i Esbjerg

Caféer i Esbjerg

Esbjergs caféer kan du forkæle dig selv med lækker mad og drikke, og på Aalborg Universitet Esbjerg kan du mødes med andre studerende i fredagscaféen "Smuthullet", som drives af de studerende.

Er du et festmenneske, kan du deltage i de universitetsfester, som Studentersamfundet indimellem arrangerer.

Koncerter og teater

Koncerter og teater

På det populære spillested Tobakken kan du høre kendte og mindre kendte bands spille rock, pop, electronica og jazz. På Syddansk Musikkonservatorium kan du høre klassisk musik og jazz, og i Musikhuset Esbjerg kan du se musicals, teater, opera og stand-up m.m. 

Holder du af teater, kan du få dig et godt grin til EsbjergRevyen. Endelig er det værd at nævne, at du i løbet af sommeren kan nyde mange forskellige udendørskoncerter både på Torvet og i Byparken. 

Se sportskampe i Esbjerg

Holder du af at heppe med fra tilskuerpladserne under sportskampe, har du i Esbjerg masser af muligheder for at se håndbold, fodbold og ishockey i Danmarks bedste ligaer.

Du finder flere informationer på disse hjemmesider: Esbjerg Forenede Boldklubber, Team Esbjerg håndbold og Esbjerg Energy ishockey.

Sportsklubber og -foreninger

Sportsklubber og -foreninger

Esbjerg vrimler med sportsklubber og -foreninger. Blandt meget andet kan du spille fodbold, håndbold, ishockey, svømme eller gå til boksning eller kampsport. 
 

Læs mere på Studiebyen Esbjergs hjemmeside