AAU logo

ESBJERG

Uddannelser

Din fremtid - dit valg

Campus:

AAU Esbjerg er et lokalt og socialt universitet. Vi har mange gratis tilbud til studerende, det er let at lære folk at kende og så er det nemt at finde bolig i forhold til resten af Danmark. Vi arbejder i grupper og får på den måde hurtigt nye studiekammerater, og samtidig arbejder vi tæt sammen med underviserne omkring rigtige problemstillinger.

Esbjerg som studieby:

Esbjerg er Danmarks 5. størtste by, med 72.000 indbyggere, hvoraf 6500 er studerende. Vi bor i den vestlige del af Danmark og helt ud til vandet. Esbjerg er en af de yngste byer og bygget op omkring den havn man anlagde i 1868. Vi uddanner ingeniører som matcher erhvervslivets spændende jobmuligheder.
Byen er omgivet af mange grønne områder, med skov og strand, og som en del af byfornyelsen udvikles den nordligste del af Esbjerg Havn til et attraktivt byområde med lystbådehavn, rekreative maritime funktioner, kultur, badeanlæg og restauranter. 
Midtbyen summer af caféer, musik, små grønne oaser, nærvær og hygge. Gå på opdagelse i Esbjerg by og nyd den afslappede atmosfære!

Bacheloruddannelser

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Æ  Ø  Å 

A

C

E

M

Kandidatuddannelser

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Æ  Ø  Å 

A

C

I

M

O

R

S

Hvad er en bacheloruddannelse?

Bacheloruddannelsen er de første 3 år af dit studium - professionsbacheloruddannelsen varer dog 3½ år - og giver dig en bachelorgrad.

Med din bachelorgrad kan du søge job eller læse videre på en kandidatuddannelse på AAU eller et andet universitet og få en kandidatgrad.
 

Hvad er en kandidatuddannelse?

En kandidatuddannelse er en toårig overbygning på en bacheloruddannelse, som afsluttes med et speciale og giver dig en kandidatgrad.

Optagelseskravet er en færdiggjort bachelor-uddannelse fra AAU eller et andet universitet. Til enkelte kandidatuddannelser har også bestemte professionsbachelorer adgang.