Rektor vil bidrage til flere relevante studiepladser i Esbjerg

JYDSKE VESTKYSTEN: Rektor for AAU Per Michael Johansen er med i et nyt samarbejde mellem Esbjerg Kommune, SDU og Region Syddanmark, der sammen med Esbjergs erhvervsliv skal skabe flere relevante studiepladser i Esbjerg. Rektor fremhæver blandt andet styrkelsen af bioteknologimiljøet på AAU Esbjerg.

Lagt online: 07.02.2019

AAU-rektor Per Michael Johansen er med i en ny styregruppe, som skal være med til at sikre et stigende antal studerende til Esbjerg ved at skabe flere relevante studiepladser i et tættere samarbejde med kommune og erhvervsliv.

- Vi bakker op om det nye tiltag. Der sker en massiv udvikling i byen blandt andet i forhold til datacentre og det nye havfruekabel (verdens hurtigste datakabel, red.), og derfor kan vi sagtens forstå behovet for flere it-uddannelser. Allerede i år styrker vi vores bioteknologimiljø i Esbjerg, siger Per Michael Johansen til Jydske Vestkysten.

Læs artiklen 'Efter topmøde: Rektorer lover at kæmpe for Esbjerg som universitetsby' på jv.dk.