Årets Underviser ved studienævnet for Kemi

Årets underviser er en titel, som gives til en underviser, der i de studerendes øjne har gjort et særligt godt stykke arbejde i forhold til deres undervisning.

Lagt online: 03.07.2017

I år gik prisen til Sergey Kucheryavskiy, der fik prisen på baggrund af hans undervisning i faget Anvendt Statistik. Sergey er en populær underviser på Aalborg Universitet ikke bare på Campus Esbjerg men også i Aalborg, hvor han også underviser. Det er da også 3. gang inden for en kortere årrække, at han tager titlen. Det var i år Sergeys studerende i Aalborg, der havde indstillet ham til prisen.

De studerende fremhæver at Sergey har skabt en ny læringsplatform, der både er pædagogisk og akademisk på samme tid. Han har brugt mange timer på at optage videoer, hvori han gennemgår hver en afkrog af pensum, altid fulgt af brugbare og forståelige eksempler. Han har desuden udformet quizzer til alle underemner samt et diskussionsforum hvor studerende kan stille spørgsmål til hinanden og ham selv. Med læringsplatformen bliver de studerende mere motiverede til at lære, og den hjælper dem til en bedre forståelse for faget Anvendt Statistik.

”Jeg er meget glad for endnu en gang at være valgt til Årets Underviser” siger Sergey og fortsætter: ”Det viser, at mine studerende er positive overfor min nye læringsmetode, og at den hjælper dem. Det er jeg glad for”.

Prisen blev overrakt af professor Erik G. Søgaard fra Sektion for Kemiteknologi ved AAU Esbjerg.